Beschrijving

Unieke bedrijfsunit op een unieke locatie!
Wij presenteren u vier hoogwaardige bedrijfsunits met kantoren op een prachtige locatie in Vlissingen. Vanuit uw kantoor uitzicht over de binnenhaven van Vlissingen. Hier klopt het maritieme hart van Zeeland! Dit gebied is volop in ontwikkeling. Nu het moment om hier uw bedrijf te vestigen. De bereikbaarheid is uitstekend. Direct aan de rand van Vlissingen op enkele minuten van de A58. Speciaal aan de locatie is dat de unit aan drie zijdes is omringd door water en de ligging op loopafstand van het NS-station/Stationsplein. In de directe omgeving zijn diverse bedrijven gevestigd zoals Team Industrial Service, Delta Marine Crewing B.V., Oceanwide Expeditions, Multi Engineering, De Vismijn enz.. Voorts zijn Hogeschool Zeeland, Scalda, TWZ en DOK41 toonaangevende gebouwen voor dit gebied.
Deze units moeten nog ontwikkeld worden. Dit geeft u de mogelijkheid om met ons mee te denken en te bepalen hoe uw werkplek voor uw bedrijf eruit komt te zien. Het huidige plan zijn vier ongeveer identieke units. Maar in overleg met u kunnen wij units splitsen of juist samenvoegen. Wenst u meer of juist minder kantoorruimte? Meer of minder werkplaats? Huidige indeling niet precies wat u wilt? Allemaal geen probleem. Reageer nu snel op deze unieke kans en bepaal samen met ons uw nieuw bedrijfspand!
Is kopen voor u (op dit moment) geen optie. Ook dat is geen probleem. Laat het ons weten als u liever wilt huren. Ook dan staan wij voor u klaar om samen met u naar een passende oplossing te zoeken.
Kortom op dit moment is bijna alles nog mogelijk. 

Het plan bestaat momenteel uit vier units:
Unit A: 
Begane grond (werkplaats) 185m2, eerste etage (kantoor) 65m2 en tweede etage (kantoor) 58m2. Richtprijs € 485.000,- v.o.n. excl. BTW (VERKOCHT)

Unit B: 
Begane grond (werkplaats) 230m2, eerste etage (kantoor) 65m2 en tweede etage (kantoor) 58m2. Richtprijs € 485.000,- v.o.n. excl. BTW

Unit C: 
Begane grond (werkplaats) 230m2, eerste etage (kantoor) 65m2 en tweede etage (kantoor) 58m2. Richtprijs € 485.000,- v.o.n. excl. BTW (OPTIE)

Unit D: 
Begane grond (werkplaats) 185m2, eerste etage (kantoor) 65m2 en tweede etage (kantoor) 58m2. Richtprijs € 485.000,- v.o.n. excl. BTW Bestemming:
Het object ligt binnen het vigerende bestemmingsplan 'Binnenhavens' dat onherroepelijk is vastgesteld en heeft de bestemming 'Gemend -2'.
De voor 'Gemengd - 2' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.1': kade of havengebonden bedrijven, alsmede voor bedrijven, die overwegend diensten verlenen voor kade- en havengebonden bedrijven, voor zover deze voorkomen in ten hoogste categorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
b. ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': kade of havengebonden bedrijven, alsmede voor bedrijven die overwegend diensten verlenen voor kade- en havengebonden bedrijven, voor zover deze voorkomen in ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;
c. ter plaatse van de aanduiding 'specifieke vorm van bedrijf - vismijn': tevens voor een vismijn;
d. ter plaatse van de aanduiding 'horeca': tevens voor horeca uit categorie 1b en 1c ;
e. ter plaatse van de aanduiding 'kantoor': tevens voor kantoren;
f. ter plaatse van de aanduiding 'cultuurhistorische waarden': tevens voor de bescherming en veiligstelling van de cultuurhistorische waarden van het desbetreffende bouwwerk;
g. zelfstandige watersport,- visserij- en jachthavengebonden detailhandel;
h. watersport gerelateerde verenigingen;
i. verkeer in de vorm van wegen, parkeerterreinen, gebouwde parkeervoorzieningen, laad- en losvoorzieningen en verblijfsgebied;
j. bij deze bestemming behorende voorzieningen, zoals ondergeschikte en productiegebonden detailhandell, ondersteunende horeca, ondergeschikte kantoren, ondergeschikte vormen van cultuur en ontspanning, , waterhuishoudkundige voorzieningen, groen, windturbines, afvalverzamelvoorzieningen, reclame-uitingen, straatmeubilair, beeldende kunst of kunstuitingen en gedenktekens.

Er ligt een voorontwerp herziening bestemmingsplan. Voorgestelde wijzigingen zijn als volgt:
f. Artikel 4.1, sub d, (bestemming Gemengd - 2) van de regels van het bestemmingsplan Binnenhavens wordt gewijzigd en komt als volgt te luiden:
d. ter plaatse van de aanduiding 'horeca'; tevens voor één zelfstandige horecavestiging, welke aan visserij gerelateerd is, uit categorie 1b en 1c".
g. Artikel 4 lid 4.2 sublid 4.2.1 sub e wordt toegevoegd en komt als volgt te luiden:
e. De oppervlakte van een zelfstandige horecavestiging bedraagt ten hoogste 750 m2 brutovloeroppervlak (bvo), waarbij logiesverstrekkende horeca is uitgezonderd van de bepaling dat de omvang maximaal 750 m2 bvo mag bedragen.
h. Artikel 5 lid 5.2 sublid 5.2.1 sub f wordt toegevoegd en komt als volgt te luiden:
f. De oppervlakte van een zelfstandige horecavestiging bedraagt ten hoogste 750 m2 brutovloeroppervlak (bvo), waarbij logiesverstrekkende horeca is uitgezonderd van de bepaling dat de omvang maximaal 750 m2 bvo mag bedragen.
i. Artikel 5 lid 5.2 sublid 5.2.1 sub g wordt toegevoegd en komt als volgt te luiden:
g. Ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal horecavestigingen -1' mag het aantal zelfstandige horecavestigingen maximaal één bedragen.
j. Artikel 5 lid 5.2 sublid 5.2.1 sub h wordt toegevoegd en komt als volgt te luiden :
h. Ter plaatse van de aanduiding 'maximum aantal horecavestigingen - 3' mag het aantal zelfstandige horecavestigingen maximaal drie bedragen.

Kenmerken