Beschrijving

Zeer royale vrijstaande woning met recreatie appartement en inpandige garage

Deze mooie vrijstaande woning is gelegen in een prachtig nieuwbouw wijkje aan de rand van Aagtekerke. Op slechts enkele kilometers afstand van Domburg.
De wijk is ruim van opzet. 
De woning zelf is verbluffend ruim. En door de slaapkamer (met mogelijkheid tot badkamer) op de begane grond ook nog eens levensloopbestendig. Met de luxe van een eigen oprit voor meerdere auto’s en een inpandige garage. 
Daarnaast heeft de woning inpandig een recreatief te verhuren appartement met eigen dakterras en eigen entree. De verhuuropbrengsten van dit appartement betalen voor een groot deel uw hypotheek. 
Tuin is netjes aangelegd met bergingen, veranda en terrassen.
De woning is zeer goed onderhouden zowel van binnen als van buiten.
Deze woning heeft diverse mogelijkheden in zijn gebruik. Naast het al aanwezige recreatieappartement is de woning ruim genoeg om ook nog. kamers te verhuren. Het geheel is dan te exploiteren als een B&B. 
Woning heeft dus vele mogelijkheden.  

Indeling woning:
Entree, hal met vaste trap naar eerste verdieping en een toilet. Vanuit de hal toegang tot de slaapkamer op de begane grond (ook ideaal te gebruiken als kantoor) en tot de gesloten woonkeuken. Ruime woonkamer met inbouwhaard. Achter de keuken de bijkeuken en toegang tot de inpandige garage. Aparte ingang met hal en trap naar recreatieappartement.  

Eerste verdieping, overloop met vlizo trap naar tweede verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De badkamer heeft een ligbad, douchehoek, hangtoilet en een wastafel.  

Tweede verdieping, open ruimte. Mogelijkheid bestaat om vaste trap naar deze verdieping te maken en dan is hier nog ruimte voor meerdere slaapkamers.

Kortom bent u opzoek naar een prima (nieuwbouw) woning met veel ruimte die aan alle eisen en gemakken van deze tijd voldoet, dan is dit iets voor u!

Kenmerken