Beschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning.

Multifunctionele vrijstaande woning die op zeer veel verschillende manieren te gebruiken is. Tot nu toe is het gebruikt als kantoor (op de volledige begane grond) en een boven appartement wat permanent verhuurd wordt. (Beëindigen verhuur in overleg. Aankoop vrij van huur en gebruik is mogelijk.) Andere mogelijkheden zijn zelf wonen en werken op één locatie combineren. Maar het pand is ook al geschikt om het als twee eenheden te bewonen of te verhuren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere mogelijkheden te bedenken. Wij weten niet wat u zoekt maar als u opzoek bent naar een pand in de binnenstad van Goes met mogelijkheid van wonen, werken, gedeeltelijk zelf bewonen, gedeeltelijk verhuren, appartementen verhuren, levensloopbestendige woning, praktijk aan huis, kantoor aan huis of combinaties van deze zaken. Wij adviseren u dan contact met ons op te nemen en uw wensen kenbaar te maken. Samen bekijken wij dan met u de mogelijkheden.

Een grote kracht van deze woning is ook dat het parkeerplaatsen op eigen terrein heeft. Zeker in het centrum van Goes is dit uniek. De ruimte naast de woning kan natuurlijk ook volledig of gedeeltelijk ingericht worden als een prachtige zonnige tuin op het zuidwesten.  

Kortom een uniek object met vele mogelijkheden. Kom gerust eens kijken en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Indeling:
Entree aan zijkant naar boven appartement. Hal met toilet en trap naar eerste verdieping. Op de overloop staat eenvoudig keukenblok. De twee slaapkamers aan de voorzijde zijn samengevoegd tot één woonkamer. Aan de achterzijde slaapkamer en douche met wastafel. Vanuit douche deur naar riant dakterras. Vanuit de keuken (overloop) vaste trap naar zolder. Hier ook nog een slaapkamer.

Ook aan de zijkant aparte toegangsdeur naar begane grond. Je komt hier in het achterste kantoor gedeelte binnen. Hier een hal met wasmachine en droger ruimte. Apart toilet en aparte douche. Aan de achterzijde grote openruimte. Aan de voorzijde ruimte met keukenblok. Hier nog aparte (slaap)kamer.

Kenmerken