Beschrijving

Hoekwoning met berging, tuin en vrij achterom.

De woning is heerlijk rustig gelegen en heeft maar liefst vier slaapkamers! Ook heeft de woning een ruime achtertuin en een besloten voortuin met berging. Voor starters, of voor een opgroeiend gezin is dit een ideale woning!
-twee tuinen
-vier slaapkamers
-veel licht en ruimte op de tweede verdieping
-rustige woonwijk
-speeltuintjes op loopafstand

BEGANE GROND
Via de voortuin loopt u naar de voordeur. Als u doorloopt, komt u in de hal terecht, die toegang geeft tot de garderobe, het toilet, de trapopgang en de woonkamer. Als u doorloopt, komt u in de woonkamer. De zit hoek is gesitueerd aan de achterzijde van de woning, zodat u uitkijkt over de achtertuin. Hier bevindt zich ook de achterdeur die naar de achtertuin leidt. De eethoek staat meer naar voor, richting de open keuken. Ook is hier een praktische trapkast. De keuken kijkt uit over de voortuin.
1E VERDIEPING
Via de trapopgang komt u op de overloop, die toegang geeft tot de badkamer, de trapopgang naar de 2e verdieping en de drie slaapkamers. De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een vaste wastafel met wastafelmeubel, een toilet, een ligbad en een douche daar in. Naast de badkamer ligt een slaapkamer. De andere twee liggen aan de achterzijde van de woning.
2e VERDIEPING
Via de vaste trap komt u op de 2e verdieping op de overloop terecht. Hier zit de aansluiting voor witgoed. Ook is hier de vierde slaapkamer. 
TUIN
De achtertuin is ruim. U kunt dus op verschillende plekjes lekker in de zon zitten. Ook is er een achterom die naar de brandgang leidt.
In de voortuin is ook volop gelegenheid om te ontspannen en om in de zon te zitten. Ook is hier een stenen berging, voor bijvoorbeeld het stallen van uw fietsen.
LIGGING
De woning is heerlijk rustig gelegen in een woonwijk, er is voldoende parkeergelegenheid en aan de voorzijde ziet u een speeltuintje. Uw kinderen kunnen in deze wijk veilig spelen en opgroeien. Middelburg is een fijne stad om te wonen en te werken. De snelweg is dichtbij om de andere steden en dorpen van Zeeland relatief snel te bereiken. Ook de Randstad kunt u zo bereiken. De stad is per fiets in een paar minuten te bereiken.

Interesse? Neem contact op voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. Ook wanneer u, uw eigen woning wilt verkopen, helpen wij u graag!

Kenmerken