Beschrijving

Nieuwbouw van totaal 17 woningen waarvan  9 stuks 3 onder 1 kap en 8 stuks 2 onder 1 kap woningen, fraai gelegen aan de rand van het dorp.
De woningen worden gerealiseerd aan de rand van Nieuwdorp in de Baconstraat en Lancaster. 
De woningen hebben veel vrijheid. 
Waarom deze woningen?
-	In eerste plaats nieuw is beter dan bestaand. 
-	Optimaal geïsoleerd
-	Duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen worden toegepast
-	Alle woningen zijn voorzien van een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming op de begane grond en in de badkamer. De kozijnen zijn in kunststof 
        uitgevoerd en er worden standaard zonnepanelen geplaatst. Elke maand een fikse besparing op uw maandlasten
-	Uit te breiden tot levensloopbestendige woning (compleet woonprogramma op de begane grond is mogelijk)
-	Mogelijkheid tot bijbouwen garage, slaapkamer op begane grond, carport, enz.
-	Drie verdiepingen bereikbaar middels vaste trappen
Deze woningen bieden woongenot voor starters, gezinnen of mensen die zoeken naar een slaapkamer / badkamer op de begane grond. Deze woningen bieden een woonprogramma dat naar wens en keuze van de koper kan worden uitgebreid met bijvoorbeeld een slaapkamer op de begane grond met badkamer en / of garage.
De woningen hebben een woonkamer aan de voorzijde en een eetgedeelte met keuken (keuken niet in koopsom inbegrepen) aan de achterzijde. De achterzijde is door middel van openslaande tuindeuren ook snel te betrekken bij de heerlijke achtertuin. Achter de keuken de bijkeuken.
Op de verdieping zijn naast de overloop en badkamer drie ruime slaapkamers aanwezig. De badkamer beschikt over een aparte douche, het tweede toilet en een wastafel. Op de overloop vaste trap naar de tweede verdieping. Hier treft u een ruime zolder aan. Eventueel mogelijkheid voor 4de slaapkamer.
De woningen worden optimaal geïsoleerd en gebouwd met duurzame materialen. Ook is de woning uitgerust met zonnepanelen dat scheelt u weer flink in uw maandelijkse lasten.
De woningen zijn ruim van opzet en standaard compleet uitgevoerd. Keus genoeg dus om afhankelijk van de gezinssituatie of budget een passende woning naar keuze te laten bouwen voorzien van alle gemakken en wooncomfort.
Wat houdt u nog tegen om met ons in gesprek te gaan om te kijken of dit uw nieuwe woning kan worden. Laat ons uw wensen weten dan kijken wij of wij dit voor u kunnen realiseren. 
Wees er snel bij want nu heeft u nog inspraak in uw nieuwe woning!
Start bouw is februari 2022! Dit staat al vast.

Kenmerken