Omschrijving

Per direct te aanvaarden. Instap klare tussenwoning met berging en tuin op het zuiden. Mogelijkheid tot garage of carport achter in de tuin.

Mogelijkheid tot levering van de woning inclusief nieuwe keuken, badkamer en toilet. Alles in nader overleg met u. U heeft dan nog zelf de keuze in de samenstelling van kleuren, tegels, enz.. 
Bij de foto's ziet u een impressie van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. 

Goed onderhouden tussenwoning op een perceel van 127 m2 met eigen oprit op afgesloten terrein. Direct aan deze autovrije straat is een groot wijkpark gelegen, waar u heerlijk de natuur/ het buitengebied van Oss in kunt wandelen of fietsen. In de nabije omgeving bevinden zich diverse voorzieningen zoals basisschool, kinderdagverblijf, sportvoorzieningen, sportverenigingen, supermarkt, tuincentrum en nog vele andere. Binnen enkele minuten staat u in het centrum van Oss en ook de snelwegen A50 en A59 zijn via de "weg van de toekomst" binnen 10 autominuten te bereiken. 
U komt binnen in de hal met meterkast, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal komt u uit in de woonkamer. Deze ruime moderne woonkamer krijgt voldoende lichtinval door de schuifpui. Vanuit deze schuifpui stapt u zo de op het zuiden gelegen tuin in. Ideale bezonning. Aan de voorzijde van de woning vindt u de half-open keuken. 

Wanneer we via de hal doorlopen naar de overloop op eerste verdieping, heeft u van hieruit toegang tot de 3 slaapkamers, badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer van ca. 16,3m2 bevindt zich aan de voorzijde van de woning. En de 2 andere slaapkamers, van respectievelijk 5,5 en 7,8m2, bevinden zich aan de achterzijde van de woning. Tussen de 2 grootste slaapkamers is de badkamer gelegen. Deze is voorzien van toilet, wastafel en ligbad. 
Via de vaste trap bereikt u de tweede verdieping met cv en witgoedopstelling. Deze ruimte kan worden gebruikt als werkkamer, hobbyruimte, welness of als slaapkamer. 

Weer terugkomend op de begane grond vindt u aan de achterzijde van de woning de onderhoudsvriendelijke achtertuin op het zuiden. Deze tuin heeft achterin een ruime berging met daarnaast tevens een eigen parkeerplek. Achter de tuin is een gezamenlijke en afgesloten buitenruimte, waar alleen bewoners toegang toe hebben. U kunt van hieruit makkelijk met de auto via het elektrische hek via de uitvalswegen de wijk verlaten. En aan de andere zijde is een poort, waar u tevens lopend of met de fiets uw weg kunt vinden richting de aanwezige voorzieningen of het wijkpark. 

Bent u nieuwsgierig geraakt naar deze woning en wilt u deze kans niet laten schieten!? Neem dan vandaag nog contact op met info@houmesmakelaars.nl of bel 0118-571539. En wij laten u deze leuke woning graag zien om deze reden hebben wij ook geen foto’s van de binnenzijde erbij gedaan. Een woning gaat pas echt leven als u erin loopt. Daarom van harte welkom.

Kenmerken