Omschrijving

Schitterend penthouse op unieke locatie!

Op een unieke plek en bijzonder mooi gelegen penthouse op de derde verdieping van het Resort Kreek en Duin te Westkapelle. De ligging van het resort is direct aan het water “De Kreek” en op loopafstand van zee, strand, duinen en nabij het centrum van Westkapelle. Vanuit het penthouse een schitterend uitzicht over de Kreek en met zicht op de duinen en de voorbij varende schepen. Perfecte uitvalbasis voor prachtige wandel- en fietstochten over de dijk, de duinen, door de bossen en natuurgebieden rondom dit penthouse. Verder zijn de badplaatsen zoals Domburg en Zoutelande te vinden binnen een straal van 5 km en de steden Middelburg en Vlissingen binnen een straal van 16 km. De drukte en de gezelligheid kunt u dus snel opzoeken maar in uw penthouse geniet u echt van het uitzicht, de vrijheid en de rust. Mooiere locaties en uitzichten zijn moeilijk te vinden. Daarom nodigen wij u dan ook van harte uit om dit zelf te komen zien en ervaren, middels een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Penthouse:
Via een gemeenschappelijke toegang met trappenhuis en/of lift komt u bij uw penthouse op de derde verdieping: 
Indeling: entree/hal, toilet, ruimte voor de opstelling van de wasmachine, droger en c.v.-ketel. 
Twee slaapkamers, met beiden een schuifpui die toegang geeft tot het balkon op het oosten. Aparte douche met wastafelmeubel. Master bedroom met luxe badkamer met ligbad, toilet, badmeubel en douche met sunshower.  Lichte, ruime woonkamer met uitzicht op De Kreek, de duinen en het scheepvaart verkeer. Royale raampartij met schuifdeuren naar het ruime balkon op het zuidwesten. Open keuken met de aansluitingen voor een kookeiland. Keuken zelf is nog niet geplaatst. U kunt dus nog zelf uw eigen smaak in het penthouse brengen door te kiezen voor een keuken die bij u past.
Tevens beschikt het resort over ruime parkeermogelijkheden en kunt u gebruik maken van de algemene fietsenberging. 

Algemeen: 
De verhuur van de appartementen wordt gefaciliteerd door een professionele verhuurorganisatie. Prima verhuurmogelijkheden, uitstekende investering / belegging.
Bouwjaar 2010 
Woonoppervlakte ca. 130 m² 
Inhoud ca. 385 m³ 
Vraagprijs exclusief BTW en exclusief inventaris en exclusief keuken.

Kenmerken