Beschrijving

Tussenwoning (zowel voor permanente als recreatieve eigen bewoning) met grote schuur. 

De getoonde vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

Gelegen in het centrum van Westkapelle op loopafstand van de winkels, het strand en de zeedijk. Dit deel van de Koestraat heeft een gemengde bestemming. Dit houdt in dat u deze woning mag gebruiken als woning voor permanente bewoning of als recreatieve bewoning (alleen voor eigen tweede bewoning, mag niet commercieel verhuurd worden) of u mag hier een winkel beginnen of een combinatie van wonen (zowel permanent als recreatief) en winkel. Wanneer u dus op zoek bent naar een winkelpand of recreatiewoning voor eigen gebruik midden in het centrum van Westkapelle dan is dit uw kans. Maar een combinatie is natuurlijk ook mogelijk. Te denken valt aan praktijk- / kantoor- / winkel- / boetiekje aan huis. De locatie van de woning leent zich hier uitstekend voor. Ook zou je kunnen denken aan sloop of gedeeltelijk sloop en meerdere nieuwe woningen terug bouwen. Of in huidige pand meerdere woningen bouwen. 

De mogelijkheden met dit pand zijn legio! Heeft u een idee en wilt u het pand bekijken en uw plannen met ons bespreken. Neem gerust contact met ons op en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Indeling woning:
Begane grond, hal met meterkast en vaste trap naar eerste verdieping. Vanuit de hal deur naar de woonkamer en deur naar de keuken. Achter de woonkamer nog een slaapkamer. Aan de achterzijde bijkeuken met apart toilet en aparte douche.
Aan de woning vast een royale schuur van maar liefst ruim 300 m2. Waar vindt u dat? Zo centraal gelegen in het dorp. Ook een prachtig object voor een zzp-er. Wonen en werken en/of opslag aan huis.

Eerste etage:
Royale overloop met twee slaapkamers.

Kortom een royaal object op een centrale locatie met vele mogelijkheden. Kom gerust eens kijken en maak een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken