U bent hier

Object detail

Object detail
Property photo 0 - Piet Mondriaanpad 11, 4361 Westkapelle Property photo 1 - Piet Mondriaanpad 11, 4361 Westkapelle Property photo 2 - Piet Mondriaanpad 11, 4361 Westkapelle Property photo 3 - Piet Mondriaanpad 11, 4361 Westkapelle
Te koop: Piet Mondriaanpad 11, 4361 Westkapelle
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 654 m²
Aanvaarding Direct
€ 163.500,- v.o.n.

Algemeen

Zeven bouwkavels aan het Piet Monderiaanpad te Westkapelle

Ook voor mensen die in dit mooie gebied zelf een woning willen bouwen, bestaat nu de mogelijkheid daar een droom te realiseren. Het betreft zeven vrijstaande kavels met een vrije bebouwing. U bent dus niet gebonden aan een type, bouwvorm, aannemer of wat dan ook. De grenzen worden gevormd door uw eigen ideeën en getoetst aan het bestemm... Meer informatie
  • Kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Woensdag 8 februari 2017
    Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05673
Vraagprijs € 163.500,- v.o.n.
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 8 februari 2017
Laatste wijziging Dinsdag 10 oktober 2017
Eigendomsrechten Geheel perceel
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 654 m²
Kadastrale gegevens
Eigendom Eigen grond

Omschrijving

Zeven bouwkavels aan het Piet Monderiaanpad te Westkapelle

Ook voor mensen die in dit mooie gebied zelf een woning willen bouwen, bestaat nu de mogelijkheid daar een droom te realiseren. Het betreft zeven vrijstaande kavels met een vrije bebouwing. U bent dus niet gebonden aan een type, bouwvorm, aannemer of wat dan ook. De grenzen worden gevormd door uw eigen ideeën en getoetst aan het bestemmingsplan en door de welstandscommissie van de gemeente Veere. Uw eigen woning zelf bouwen kan hier dus ook.
Tevens mogen op de kavels nummer K9, K10 en K11 ook 2/1 kap woningen gebouwd worden. Deze kavels kunnen dus gesplitst verkocht worden voor het bouwen van een 2/1 kap woning.
Zoekt u een unieke locatie om geheel naar uw eigen wensen en ideeën een vrijstaande of een 2/1 kapwoning te bouwen dan is dit uw kans.

Westkapelle

De bouwkavels liggen aan de entree van het dorp Westkapelle. Een typisch Zeeuws dorp met een langgerekte straat met tal van winkels. Rond de markt liggen diverse terrassen en restaurantjes waar u onder andere heerlijke verse vis kunt eten. Het dagelijkse voorzieningen niveau in het dorp is goed. Zo zijn er diverse winkels waaronder een supermarkt, bakker, doe het zelf zaak en een bank. Het dorp heeft zelfs een eigen museum.

De omgeving

Het Piet Mondriaanpad ligt op 5 kilometer afstand van het mondaine Domburg. Of het nu zomer of winter is, het is er altijd bruisend. Mooie boetiekjes en verwarmde terrassen, de flanerende mensen, alles draagt bij aan de allure van deze plaats. Op de Domburgsche golfbaan, een duinbaan en een echte golflinks, kunnen golfers hun hart ophalen. De baan is direct achter de duinen gelegen en de zeewind wil nog al eens voor een extra uitdaging zorgen.

Kunstenaars als Mondriaan en Toorop vonden hun inspiratie onder "het Zeeuwse Licht" en bij de karakteristieke Zeeuwse bevolking. Vooral Toorop was in het bijzonder gegrepen door Westkapelle en de “Westkappelaars” en heeft er zeer veel geschilderd.

Zeeland, een groen-blauwe oase met een gouden randje en de meeste zonuren van Nederland! Het waterleven is er veelzijdig, het landleven rijk. Overal proef je de boeiende historie en cultuur. In monumentale stadjes, pittoreske dorpen, verrassende musea, leuke attracties, bijzondere evenementen én…. de niet te versmaden streekgerechten!

Foto's

Plattegronden

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn Houmes Makelaars. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Recent bekeken