Omschrijving

Aparthotel in Zoutelande

Investeren aan de Zeeuwse Kust. Met mooie rendementen!

Aparthotel Zoutelande heeft een unieke ligging, op slechts één minuut loopafstand van het strand. De stranden van Zoutelande staan bekend als de zonnigste zuidstranden van Nederland en hebben het hele jaar een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Land en zee bieden talloze recreatiemogelijkheden: van kitesurfen en stuntvliegeren tot heerlijk ongestoord fietsen of wandelen langs de vele natuurgebieden in het achterland.
Aparthotel Zoutelande bestaat uit 30 hotelkamers en 18 appartementen verdeeld over twee gebouwen, gebouw Paalhoofd en gebouw Golfbreker. In alle accommodaties zijn de basisvoorzieningen aanwezig, ook de hotelkamers zijn voorzien van een eigen kitchenette. Elke accomodatie beschikt over één parkeervak op een beveiligde, verlichte parkeerplaats op loopafstand van het hotel.
Het hotel heeft geen eigen horecagelegenheid en dat is een bewuste keuze. In de directe omgeving van het hotel zijn namelijk diverse restaurants te vinden waar u terecht kan voor een ontbijt, lunch of diner. Bovendien zijn de basisvoorzieningen in in elke accommodatie aanwezig.

Aparthotel bestaat uit twee gebouwen.
Gebouw Golfbreker 
Begane grond:  	De begane grond van gebouw Golfbreker bestaat uit 4 appartementen en 6 hotelkamers, voor een deel grenzen deze accommodaties aan de tuin van het complex.  Het gebouw heeft 3 entrees, 2 trappenhuizen en een lift. 
1e verdieping:   De 1e verdieping van gebouw Golfbreker telt 4 appartementen en 6 hotelkamers. Alle appartementen beschikken over een eigen balkon, de hotelkamers hebben een frans balkon. Deze etage is bereikbaar via 2 trappenhuizen en een lift.
2e verdieping:  	De 2e verdieping van gebouw Golfbreker telt 4 appartementen en 6 hotelkamers. Deze etage is bereikbaar via 2 trappenhuizen en een lift. Twee appartementen beschikken over een ruim balkon, de overige kamers en appartementen hebben Franse balkons. 

Gebouw Paalhoofd
Begane grond: 	De begane grond van gebouw Paalhoofd bestaat uit 2 appartementen en 4 hotelkamers. De centrale hal heeft 3 entrees en een trappenhuis met lift. 
1e verdieping:	De 1e verdieping van gebouw Golfbreker bestaat uit 2 appartementen en 4 hotelkamers, bereikbaar via 2 trappenhuizen en een lift. De 2 appartementen beschikken over een ruim balkon, de hotelkamers hebben een frans balkon. 
2e verdieping: 	De 2e verdieping van gebouw Golfbreker bestaat uit 2 appartementen en 4 hotelkamers, bereikbaar via 2 trappenhuizen en een lift. De 2 appartementen beschikken over een ruim balkon, de hotelkamers hebben een frans balkon.

Wij bieden u het volgende te koop aan:
Gelegen in gebouw GOLFBREKER hotelappartement op de begane grond.
Deze hotelkamer (app.nr. 23) is gelegen op de begane grond van het gebouw en beschikt over een badkamer en een eigen keukenblok met inbouwapparatuur. Deze hotelkamer is rolstoelvriendelijk gemaakt. Is uniek. Verhoogd de verhuurbaarheid. Grotere doelgroep.
Koopsom hotelkamer is € 185.000,- k.k. excl. BTW (dit is incl. inventaris)
Koopsom aparte parkeerplaats is € 15.000,- k.k.

Neem gerust contact met ons op 0118-571539 of info@houmesmakelaars.nl voor meer info een een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Kenmerken